Korean juicy carrot salad / Сочный морковный салат по корейский / Markavcha:)☺️
Описание
It is impossible to imagine an Uzbek menu without this salad. This and other Korean salads have long been favorite of everyday meals in Uzbekistan.
Невозможно представить узбекское меню без этого салата. Морковча и другие корейские салаты уже давно стали не отнимаемая часть узбекского дастархана.
PLEASE SUBSCRIBE to our channel - https://www.youtube.com/channel/UC6j3mhJ0scEVc6KBAvlbQ-Q
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/uzbekfoodbest/
TWITTER: https://twitter.com/Zulfiya72336115
Ingredients per 1 kg of carrots:
Carrots - 1 kg.
Salt - 0.5 tbsp
Garlic 2-3 cloves
Coriander - 1 tsp
Paprika - 1 tsp
Hot pepper 0.5 - 1 tsp
Sugar - 2 tbsp.
Oil - 50 ml.
Vinegar 25% - 1 tsp
In the video, I prepare from 3 kg of carrots
Ингредиенты на 1 кг моркови:
Морковь - 1 кг.
Соль - 0,5 ст.л.
Чеснок 2-3 зубчика чеснока
Кориандр - 1 ч.л.
Паприка - 1 ч.л.
Острый перец 0,5 - 1 ч.л
Сахар - 2 ст.л.
Масло - 50 мл.
Уксус 25% - 1 ч.л.
На видео я готовлю из 3 кг моркови