Добро пожаловать
Вход / Создать Плейлист

Елда ( гречка) с месо - сега е времето, да пробвате тази вкусотийка. Лесна рецепта

Спасибо! Поделитесь с друзьями!

URL

Вам не понравилось видео. Спасибо за то что поделились своим мнением!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Добавлено by Admin В овощные блюда
106 Просмотры

Описание

Заповядайте и се включвайте:
Страница във Фейсбук:
https://m.facebook.com/Vkusno-U-Vali-1566180726782095/
Група във Фейсбук:
https://m.facebook.com/groups/221976841707383

Присоединяйтесь в соц.сетях:
Страница в Фейсбуке:
https://m.facebook.com/Vkusno-U-Vali-1566180726782095/
Группа в Фейсбуке:
https://m.facebook.com/groups/221976841707383
В контакте:
https://vk.com/id457056998

Мой канал на болгарском , с субтитрами на русском: https://www.youtube.com/channel/UCOpUFUy_IOwx9_rg18H7_0g
Мой канал на русском языке: https://www.youtube.com/channel/UC5vL5Jzum1WTdna0hb2IDJg

Необходими продукти:
2/3 ч ч елда ( гречка)
1 кг ребърца ( или 500 г друго месо без кост)
3-4 суп л олио ( за задушаването на месцето)и вода
2 шепи сушен лук или 1-2 глави лук
1 суп л микс от домашна подправка ( рецептата е по- надолу)или на вкус- черен и червен пипер, чубрица...
2 ч л сол ( или на вкус)
Рецептата за сушен лук е тук: Сушим лук и чесън - за зимата...и за да имаме винаги в кухнята ароматни домашни подправки https://youtu.be/zN_br31IdOY
Рецептата за домашна миксирана подправка е тук: Домашна ароматна сол - букет https://youtu.be/6SApdHxW2GE





Всички плейлисти с моите рецепти, объединены по теми, ще откриете тук/
ВСЕ ПЛЕЙЛИСТЫ с моими рецептами, объединённые по тематике, вы найдёте здесь:

Рецепти за САЛАТИ (за всеки ден и за празници)/ САЛАТЫ на праздник и на каждый день - рецепты здесь:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLfi-YYuiXgueTfIYo1r-FJePJ02fwdt6w

ДЕСЕРТИ/ ДЕСЕРТЫ:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLfi-YYuiXgufWMelA1xy6zOx91ji615EV

БОНБОНИ / КОНФЕТЫ:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLfi-YYuiXgucKIQ1s8xhs9eE9GgUc3Ggu

КОНСЕРВИРАНЕ и съхранение за зимата/ КОНСЕРВИРОВАНИЕ и сохранение на зиму:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLfi-YYuiXgufKjDFvoYAh5fxgDvsop2rL

Тестени изделия/ Изделия из теста:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLfi-YYuiXgufACW3-g4ixPbBFWm7XuJpd

Палачинки различни/ Блины:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLfi-YYuiXguc4OfFen1_ZfReCQHxS2TcC

Понички/ Пончики:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLfi-YYuiXgueKAeTdhDcqdHxnwaXa7xWt

Зеленчукови ястия/ Овощные блюда:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLfi-YYuiXgueAGr9wfHsWW_0fmLH7hg2T

Ястия с пилешко и птиче месо/ Блюда из мяса курицы и птицы:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLfi-YYuiXgufOVIYKPUPVyyOadmJd8gA3

Ястия с месо/ Мясные блюда:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLfi-YYuiXgufd3e3Ak-5ewrSNvnAjA6e8

Ястия с яйца/ Из яиц:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLfi-YYuiXguenJEmZtN5LeymZ6rkGD6kv

Риба и морски деликатеси/ Рыба и морепродукты:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLfi-YYuiXguc5pXOpXFArQvMkqRDoIeAu

Супи / Супы:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLfi-YYuiXguc5XkXjVLX5nUxj1INyZCXq

Сладки тестени изделия/ Из сладкого теста:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLfi-YYuiXgufehbf8IAT1iK2ukmMr3ZIM

Тесто- различни видове тесто/ Разное тесто:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLfi-YYuiXgueqrkG1E0D0Nuvmm7KZKrSp

Торти/ Торты:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLfi-YYuiXgudcuLO4OtsTq0uB_St8VVmh

Легендарни класически световноизвестни торти / Знаменитые классические торты: https://www.youtube.com/playlist?list=PLfi-YYuiXgucm1nWqtdx9HfeE7S-PBysd

Сирена / Сыры: https://www.youtube.com/playlist?list=PLfi-YYuiXguek4UEPY2krezwWDnx303cj

Подправки/ Приправы, специи: https://www.youtube.com/playlist?list=PLfi-YYuiXgufs4A1qC-7cRe_jLun5Zf-T

Великденски рецепти/ рецепты на Пасху:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLfi-YYuiXgudp6Ahd-2-4aJueweDlhuwc

Интересни идеи/ Интересные идеи:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLfi-YYuiXguf7rznbnqBikFu5u3tjFYOA

Полезни съвети/ Полезные советы:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLfi-YYuiXgud6fapjwbWyhFGSAqt6Zo4B

Написать комментарий

Комментарии

Комментариев нет. Будьте первым кто оставит комментарий.
RSS