Домашняя Лапша с Красной Фасолью Рецепт Homemade Noodles Soup with Red Bean Recipe 팥칼국수 만들기
Описание
For English scroll down!!!
Мы уже готовили несколько блюд с красной фасолью (adzuki bean, or red mung bean) и сегодня приготовим Домашнюю Лапшу в Крем-Супе из красной фасоли - 팥칼국수. Это одно из блюд традиционной Корейской кухни, которое едят в основном в холодное время года, так как блюдо согревающее и сытное. Но вкус блюда достаточно пресный сам по себе и потому его идеально подавать на стол вместе с Кимчи! А, некоторые любят есть это блюдо сладким, потому подавая блюдо, поставьте на стол и сахар.
Ингредиенты:
(на 2-3 порции)
красная фасоль (adzuki bean, or red mung bean)
1 маленький пластиковый стакан
10 стаканов воды
соль 1-2 ч.л.
сахар по вкусу
Для лапши:
2 маленьких пластиковых стакана муки
соль1/3 ст.л.
растительное масло 2 ст.л.
1 маленький пластиковый стакан теплой воды
We have already cooked a few dishes with red beans (adzuki bean, or red mung bean) and today we will make Homemade Noodles in Red Bean Soup - 팥칼국수. This is one of the dishes of traditional Korean cuisine, which is mainly eaten in the cold season, as the dish is warming and hearty. But the dish is quite not rich in taste on its own and therefore it is ideal to serve along with Kimchi! And, some people like to eat this dish sweet, so when serving the dish, put sugar on the table too.
Ingredients:
(for 2-3 servings)
red bean (adzuki bean, or red mung bean)
1 small plastic cup
10 small plastic cup of water
salt 1-2 tsp
sugar to taste
For noodles:
2 small plastic cups of flour
salt 1/3 tbsp
vegetable oil 2 tbsp
1 small plastic cup of warm water
The "Recipe Blank" at the end of the video is "Designed by Freepik"
Music in the video:
https: //www.youtube.com/audiolibrary / ...
Jazzeton 3:23 Quincas Moreira Jazz & Blues | Romantic